top of page

Over PalliatieveZorg Nederland

Palliatieve Zorg Nederland verbetert de kwaliteit van leven van mensen die met een ernstige medische aandoening worden geconfronteerd of bij wie een ernstige ziekte of aandoening is vastgesteld. Onze zorgdiensten omvatten curatieve zorg om de mentale, fysieke, emotionele en spirituele ondersteuning aan te pakken, terwijl symptoombeheer belangrijke comfortmaatregelen en pijnbeheersing biedt die helpen om een hogere kwaliteit van leven te bereiken en te behouden. Ongeacht de diagnose of het stadium, de diensten van Palliatieve Zorg Nederland kunnen de kwaliteit van leven verbeteren voor zowel patiënten als hun families.

Palliatieve Zorg Nederland is een team van verpleegkundigen, specialisten en verzorgenden. Wij weten uit ervaring hoe het is om gelijktijdig en te werken en voor ons gezin en voor onze ouders te zorgen. Wij weten wat het betekent als iemand uitbehandeld is. Wij hebben klinische ervaring en kennen het ziekteverloop. Wij maken het leven aangenamer en zorgen ervoor dat iemand positief de dag doorkomt. Wij vinden dat iemand aan het einde van zijn leven het leven optimaal moet kunnen beleven.

De laatste fase van het leven is een belangrijke fase, daarom bieden wij een bijdrage aan het vervullen van wensen en zorgbehoeften. Dat betekent dat er aandacht is voor leven, afscheid, plezier, mogelijkheden, verdriet, verbinding en contact met dierbaren.

Ashwina is een liefdevolle vrouw met een decennia aan ervaring in de zorgverlening. Na vele jaren in het verpleeghuis te hebben gewerkt waagt zij zich nu buitenshuis in de wijkverpleging. Zij houdt van de betrokkenheid en intensiteit van de palliatieve-terminale zorg. Elke familie omarmd haar en is lovend over deze charmante vrouw. 

Ashwina

Ashwina

Angeline heeft veel geduld en vindt het belangrijk dat ze de wensen vervult van de mensen voor wie zijn zorgt. Ze werkt met veel plezier al 42 jaar als Verzorgende IG. Ze heeft haar opleiding gedaan op Curaçao waar ze geboren en opgegroeid is. In de Antilliaanse cultuur is het zorgen voor iemand in de laatste levensfase belangrijk. Voor Angeline is het van zelfsprekerd om dit met hart en ziel te doen.

Angeline

Angeline

Tot voor kort heeft Marjan in loondienst gewerkt, maar ze was de productie mentaliteit zat. De beperkte tijd per zorgvrager gaat ten koste van de aandacht en kwaliteit van de zorg. Haar streven is om juist mensen in hun laatste levensfase bij te staan en te zorgen voor kwaliteit van leven. Marjan is HBO opgeleid wijkverpleegkundige en wondverpleegkundige. 

Marjan

Marjan

Maak kennis met onze zorgverleners

Meer informatie en reserveren

Iedere klant is uniek. Iedere vraag is uniek. Neem vrijblijvend contact om uw wensen te bespreken:

Marjan Ide

Per telefoon op 085 – 301 95 44,

Direct mobiel op 06-15 112 339

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op en bieden stageplaatsen aan voor zij-instromers. Volg jij de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) of Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Verpleegkundige BIG) niveau 3 en 4 en ben je op zoek naar een stage? Neem dan contact met ons op of stuur je CV en motivatiebrief naar info@palliatieve-zorg-nederland.nl.

Palliatieve Zorg Nederland is er speciaal voor die mensen die waarde hechten aan excellente service en persoonlijke zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die zij gewend zijn. We bieden absolute topkwaliteit op het gebied van leven, uw wensen en uw persoonlijke behoeften. 

24 uur zorg van 12 tot 12 uur

Is het niet meer mogelijk om alleen thuis te zijn en u heeft gedurende de dag wel vaak iemand nodig? Kunt u niet meer zo goed voor u zelf zorgen? U wilt wel in uw eigen huis blijven wonen? Dan is een zuster in huis misschien wel iets voor u. 

Een woonkamer

12 uur zorg van 8 tot 20 uur

Ontvangt u ’s nachts al hulp of bent u dan liever alleen? Als u het fijn vindt om uitsluitend overdag verzorgt te worden, is dat ook mogelijk. 

Wapen

Blokzorg 3 tot 4 uur aaneengesloten

 

Wordt het opstaan en naar bed toe gaan lastiger? Verliest u wel eens uw evenwicht en raakt u uit balans? Het is mogelijk om 3 tot 4 uur aaneengesloten van ons hulp te ontvangen. 

Handen vasthouden

Waaknacht van 20 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens

 

Heeft u gedurende de nacht intensieve verpleging en verzorging nodig? Ons team staat van 20 uur tot 8 uur voor u klaar om medisch Verpleegkundige handelingen te verrichten en u te verzorgen. 

Kustpad

THUISZORG EN VERPLEGING 

Klachtenportaal

Heeft u een klacht?

Heeft u klachten of aanvullingen op onze zorg? Dan kunt u dit altijd met uw zorgmedewerker bespreken. Mocht u er samen niet uitkomen dan is Palliatieve Zorg Nederland aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Het kan gebeuren dat  de geleverde zorg niet voldoet aan uw verwachting. Lukt het niet de klacht samen met ons naar tevredenheid op te lossen, dan staat klachtenportaal u graag bij. Door zorgvuldig te luisteren en de verschillende perspectieven goed te vertalen, voelt u zich echt gehoord: de basis voor het oplossen van de ontevredenheid met wederzijds begrip. 

bottom of page