top of page

Voor huisartsen en verwijzers: Het Vakteam is bevoegd en bekwaam en voert alle verpleegtechnische handelingen uit. Het Case team bestaat uit een Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige Palliatieve zorg, Oncologie verpleegkundige, Case-manager, Wond- en stoma Verpleegkundige, Diabetes Verpleegkundige. Wij werken samen met huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en maatschappelijk werk. Heeft de patiënt een PGB, de vrijheid om zelf zorgverleners te kiezen of er is geen gecontracteerde zorgaanbieder beschikbaar? Meld dan de zorgvrager aan bij PalliatieveZorg Nederland. AGB code: 75754256 KvK: 83899847 Tel: 085 301 95 44 E-mail: info@pzned.nl Website: www.pzned.nl 

Voor meer informatie ga naar: De website: www.pzned.nl E-mail naar: info@pzned.nl Bel met de wijkverpleging ook buiten kantoortijden en in het weekend: Tel.: 085 301 95 44 Mob.: 06-15 11 23 39

PALLIATIEVEZORG NEDERLAND 

Particuliere persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, de dagelijks terugkerende huishouding en prettig gezelschap van vakbekwame verpleegkundigen en verzorgenden. 

THUIS ZORG EN VERPLEGING 

PalliatieveZorg Nederland is er speciaal voor die mensen die waarde hechten aan excellente ser vice en persoonlijke zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die zij gewend zijn. We bieden absolute topkwaliteit op het gebied van le ven, uw wensen en uw persoonlijke behoeften. 

24 uur zorg van 12 tot 12 uur

Is het niet meer mogelijk om alleen thuis te zijn en u heeft gedurende de dag wel vaak iemand nodig? Kunt u niet meer zo goed voor u zelf zorgen? U wilt wel in uw eigen huis blijven wonen? Dan is een zuster in huis misschien wel iets voor u. 

Een woonkamer

12 uur zorg van 8 tot 20 uur

Ontvangt u ’s nachts al hulp of bent u dan liever alleen? Als u het fijn vindt om uitsluitend overdag verzorgt te worden, is dat ook mogelijk. 

Wapenschild

Blokzorg 3 tot 4 uur aaneengesloten

 

Wordt het opstaan en naar bed toe gaan lastiger? Verliest u wel eens uw evenwicht en raakt u uit balans? Het is mogelijk om 3 tot 4 uur aaneengesloten van ons hulp te ontvangen. 

Twee handen die

Waaknacht van 20 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens

 

Heeft u gedurende de nacht intensieve verpleging en verzorging nodig? Ons team staat van 20 uur tot 8 uur voor u klaar om medisch Verpleegkundige handelingen te verrichten en u te verzorgen. 

Kustpad

PalliatieveZorg Nederland is een team van verpleegkundigen, specialisten en verzorgenden. Wij weten uit ervaring hoe het is om gelijktijdig te werken en voor ons gezin en voor onze ouders te zorgen.

 

Wij weten wat het betekent als iemand uitbehandeld is. Wij hebben klinische er varing en kennen het ziekteverloop.

 

Wij maken het leven aangenamer en zorgen ervoor dat iemand positief de dag doorkomt.

 

Wij vinden dat iemand aan het einde van zijn leven het leven optimaal moet kunnen beleven. 

Wie zijn wij 

Een zwarte zwaan die zwemt
Een boot in de haven
bottom of page